Tietoa yrityksestämme


KONEPALVELU KUIVAS Oy on kasvava ja kehittyvä suomalaisomisteinen infraverkon rakentaja Kärsämäeltä. Yrityksemme peruspilareina toimii asiakaslähtöisyys, monipuolinen osaaminen, henkilöstön koulutus ja vankka työkokemus. Työllistämme tällä hetkellä 16-30 alansa osaajaa ja kehitämme yritystämme ja toimintaamme jatkuvasti tehokkaampaan ja nykyaikaisempaan suuntaan. Sitoutunut henkilöstömme ja monipuolinen konekalustomme mahdollistavat palvelun tarjoamisen niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin.


Palvelumme

Rakennamme pääsääntöisesti tietoliikenne- ja sähköverkkoja valtakunnallisesti. Mikrokanavatekniikalla rakennettavat tietoliikenneverkot pystymme tarjoamaan tytäryhtiömme kanssa aina tonttisuunnittelusta kartoitukseen saakka.

Lisäksi tarjoamme muita maanrakennustöitä räätälöidysti asiakastarpeiden mukaisesti.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys:

Palvelemme asiakkaitamme aina parhaan osaamisemme ja taitojemme mukaisesti asiakkaan tarpeita ja annettuja ohjeita kunnioittaen. Kuuntelemme ja tunnistamme asiakkaan tarpeet ja viestimme poikkeamat ja muutokset ajoissa ja selkeästi. Luottamus ja jatkuva keskusteluyhteys meidän ja asiakkaittemme välillä on meidän ydinperiaatteemme, millä pystymme parantamaan ja kehittämään niin asiakkaidemme kuin omaakin toimintaamme.

Laatu:

Pidämme mitä lupaamme. Teemme työmme niin kuin tekisimme sen itsellemme. Käytössämme on aina paras kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta. Laadunvalvonnassa käyttämämme omantyön tarkistuslomake takaa, että jättämämme työn jälki on juuri sitä, mitä asiakkaalle on luvattu niin teknisesti kuin aikataulullisesti.

Tehokkuus:

Kerralla kuntoon periaate on peruskivemme. Käytössämme on ainoastaan moderneja työkaluja ja järjestelmiä. Perehdytämme uudet työntekijämme ja kehitämme osaamistamme koko ajan. Hyvän johtamisen ja resurssien hallinnan kautta pyrimme luomaan työolosuhteet, joka motivoi ja kannustaa työntekijöitämme antamaan parhaansa ja kehittämään entistä parempia ja tehokkaampia tapoja päivittäisen työn tekemiseen.
  Tytäryhtiömme

Konepalvelu Kuivas Oy:n tytäryhtiö SKT Infra Oy tarjoaa ammattitaitoista teleurakointia, jonkan toimenkuvaan ja palveluihin kuuluu telerakentamisen tonttiosuuksien sisä -ja ulkoasennuksien suunnittelu ja toteutus.

Klikkaa logoa ja lue lisää tytäryhtiömme toiminnasta.