Tiedote / 21.12.2022


Konepalvelu Kuivas ja Valoo Täyskuitu tekivät 30 miljoonan euron sopimuksen valokuituverkkojen rakentamisesta

Valokuituyhtiö Valoo Täyskuitu rakentaa tulevina vuosina toimintavarman ja salamannopean nettiyhteyden satoihin tuhansiin suomalaisiin koteihin. Yhtiö investoi pitkäjänteisesti suomalaisen tiedonsiirron varmuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen. Tällä hetkellä Valoo tekee verkonrakennusyhtiöiden kanssa sopimuksia eri puolilla maata, ja vuoden 2023 alusta alkaen yksi kumppaneista on Konepalvelu Kuivas Oy. Viidelle vuodelle tehdyn sopimuksen arvo on noin 30 miljoonaa euroa.

"Meidän tavoitteemme on kasvaa Suomen johtavaksi valokuitutoimijaksi ripeällä aikataululla. Nyt tehty sopimus on yksi askel tällä tiellä, jota olemme edenneet jopa suunniteltua nopeammin. Julkaisemme lähiviikkojen aikana useita vastaavia sopimuksia, joilla olemme varmistaneet toimitusvarmuutemme tulevina vuosina. Kuivas on meille tärkeä kumppani tavoitteidemme saavuttamisessa", sanoo Valoon toimitusjohtaja Tommi Linna

''Tehty sopimus on meille todella merkittävä, ja on hienoa päästä tuottamaan palveluja kotiseudulle. Olemme jo vuosien ajan ollut merkittävänä tekijänä rakentamassa valtakunnallisesti valokuituverkkoja eri operaattoreille ja päätoteuttajille. Olemme kuitenkin jo kauan hakenut pitkäaikaista yhteistyökumppania, jolle voisimme tuottaa kokonaispalveluna valokuituverkon rakentamista.

Odotan innolla alkavan yhteistyön käynnistymistä, on mahtavaa päästä mukaan toteuttamaan Valoon tulevien vuosien missiota'', sanoo Konepalvelu Kuivas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jani Kuivas.

Valoo Täyskuitu rakentaa vuonna 2023 valokuituverkkoja yli 20 paikkakunnalla yli 50 000 kotitaloudelle. Kyseessä ovat Suomen kaikkien aikojen mittavimmat valokuituverkkojen rakentamishankkeet.

Lisätietoja:

Valoo Täyskuitu: toimitusjohtaja Tommi Linna

044 5577 555, tommi.linna@valoo.fi

Konepalvelu Kuivas: Toimitusjohtaja Ari Piik

050 505 8949 ari.piik@konepalvelukuivas.com

Hallituksen puheenjohtaja Jani Kuivas

040 964 4490 jani.kuivas@konepalvelukuivas.com

Valoo Täyskuitu on suomalainen valokuituyhtiö, jonka missiona on tehdä Suomesta kansainväliset mitat täyttävä tietoyhteiskunta tuomalla valokuituun perustuva tiedonsiirtoyhteys mahdollisimman moneen suomalaistalouteen. Digitaalisessa maailmassa valokuituyhteys on sähkön, veden ja viemäröinnin kaltainen osa perusinfrastruktuuria, johon jokaisella on oikeus. Lue lisää osoitteesta valoo.fi.

Konepalvelu Kuivas Oy on 2012 perustettu sähkö- ja tietoliikenne verkkoja rakentava yritys Pohjois-Pohjanmaalta. Lue lisää osoitteesta: www.konepalvelukuivas.fi


Tiedote / 13.4.2022


Konepalvelu Kuivas ja Paalupiste yhteistyöhön 

"Konepalvelu Kuivas Oy ja Paalupiste Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen ruuvipaalujen asennustentoimittamisesta verkostonrakentamis kohteisiin.."


Lue koko tiedote pdf muodossa.
https://bit.ly/3jz4xIV